09 joulukuuta 2023

Jo pipolakki ja punatakki on juhlakuntoon laitettu

 


6 kommenttia:

 1. Onnee uudelle nimelle! <3 Se on iha paras tunne ku nimi tuntuu omalta ;w; (vaihoin omani kolmisen vuotta sitten ja just tällee joulun alla!) Mie kans innostuin markkinoitumaan ihan urakalla, vietin paikallisilla joulumarkkinoilla kolme tuntia :'D Mukavaa joulun odotusta ja uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten mahtavaa! Ihana kuulla, kiitoksia paljon! n3n se on kyllä ihan parasta, koskaan ennen ei ole tuntunut näin hyvältä, kuin se kun näkee virallisessa dokumentissa oman uuden nimen... :::DD Kolme tuntia?? Se on jo loisto suoritus, niissä vain viihtyy, vaikka ei muuten ostelis mitään mutta se tunnelma on aina niin lämmin(ainakin omaan mieleen :33)

   Poista
  2. Kiitoksia, kuin myös sinulle ;333 Hyvää joulun odotusta ja iloista uutta vuotta! <3

   Poista
 2. *koputtaa mikrofoniin* Testi, testi... kai nimettömänä kommentointi toimii..? <___<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä. Niin sitä minä vaan, tulin vähän tunnelmaa pilaamaan... Nimi vaihdettu 15 vuotta sitten ja EDELLEEN sitä deadnamea käytetään kaikkien niiden toimesta, jotka sen suinkin tietävät -___- Siskoni on ainoa joka on oppinut "uuden" nimen. Mutta ehkä se johtuu paskasta perheestä/suvusta :D Parempaa onnea sinulle!
   T:vainoharhainen anonyymi, joka pitää koko nimenvaihdoksensa visusti salassa kaikilta niiltä, jotka eivät siitä vielä tiedä :X

   Poista
  2. Haha! Ei hätää, täällä ei tuomita ketään tuleepi sitten käyttäjänimellä tai anonyyminä, kaikki on tervetullutta!<33 Eipä tuo tunnelmaa pilannut, uskon, että oma perhe/suku vähän samaa kastia, vain miun sisko ja hänen miesystävä ovat käyttäneet tota uutta nimee so far, muualla saa koko ajan korjata.. :''3 Noh, mutta se kertoo enempi kyl heistä, ikävää että sie olet kanssa joutunut kestämään vastaavaa ;3; Mutta kaverit ja läheiset jotka ymmärtää on ihan best!<33 mutta toivon tsemppiä myös sinulle, kyllä se itselle on kuitenkin tärkeää <33 nwn

   Poista